Keahlian

Berminat nak jadi ahli? Jom baca untuk keterangan lebih lanjut.


1. Bagaimana nak daftar sebagai ahli/pengedar Shaklee?
Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk yuran pendaftaran ataupun membuat pembelian melebihi 200 point (dalam lingkungan RM650) untuk mendapat keahlian percuma.

Anda cuma perlu menghubungi saya atau pergi sendiri ke cawangan Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya sebagai sponsor.


2. Yuran keahlian Shaklee
Yuran keahlian cuma RM65 seumur hidup (sekiranya pergi sendiri ke cawangan untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu member kit tersebut dipos kepada anda atau dihantar melalui saya. Maksimum pendaftaran RM75 (jika member kit dipos ke rumah anda).


3. Maintain points dan keahlian
Sekiranya cuma nak guna vitamin untuk kegunaan dan makan sendiri, tak perlu maintain points melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tak perlu risau untuk maintain atau minimum purchase kalau hanya untuk kegunaan sendiri dan share dengan kawan-kawan dan saudara mara. 


4. Wajib membuar pembelian setiap bulan untuk maintain points?
Tak perlu


5. Apa yang diperlukan sekirannya saya ingin mendaftar sendiri di cawangan Shaklee?
Anda perlu sponsor iaitu ahli berdaftar dengan Shaklee. Sila gunakan ID saya  907331 sekiranya anda berhasrat untuk bersama-sama dengan saya (satu hari nanti) dalam bisnes Shaklee).


6. Apa nak buat jika saya dah daftar dengan orang lain tapi nak join bisness Shaklee bersama Suziana?
Anda boleh tukar upline dengan register semula. Anda perlu membuat pembayaran untuk menjadi ahli seperti mula-mula mendaftar. Anda boleh menggunakan ID saya  907331 sebagai sponsor anda.


7. Apa kelebihan jadi ahli Shaklee?
Anda dapat membuat pembelian dengan harga ahli. Setiap pembelian, anda akan diberi points yang akan ditukar kepada cash/tunai setiap bulan.


Dengan menjadi ahli di bawah Shaklee Euphoria (menggunakan ID saya  907331 sebagai sponsor), anda boleh memulakan perniagaan Shaklee anda sendiri di bawah bimbingan team kami.

Sekiranya anda berminat menjadi ahli baru boleh hubungi saya di vitaminshaklee@gmail.com atau hubungi saya terus di 013-2675842.


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes