Pendapatan Bersama Shaklee

Bagi anda yang sedang mencari-cari business untuk menambah pendapatan SHAKLEE adalah jawapannya. Dengan hanya berbekalkan modal serendah RM75 anda sudah boleh memulakan perniagaan anda bersama Shaklee.

Shaklee menawarkan faedah 3C kepada anda yang serius dalam business ini.

CASH


Shaklee menawarkan 2 jenis bonus tunai. Satu melalui jualan dan satu melalui kepimpinan. Bonus tunai akan dibayar apabila pengedar mencapai minima syarat belian 150 uv @ point iaitu lebih kurang RM470 pembelian dalam satu-satu bulan. Bonus dibayar berdasarkan point belian. Lagi banyak belian maka lagi banyaklah bonus yang diperolehi.

Bonus kepimpinan dibayar sekiranya kita mempunyai sebuah organisasi dan telah melahirkan pemimpin yang efektif.
Namun adilnya Shaklee ialah, walaupun kita mempunyai organisasi yang besar namun sekiranya kita tidak membuat sebarang jualan, maka tiada sebarang bonus yang diberikan.
Seorang downline boleh mendapat bonus lebih besar dari uplinenya sekiranya downline itu bekerja lebih keras dari uplinenya.

Jadi, tiada istilah orang di atas akan sentiasa berada di atas kalau tidak berusaha ya.

CAR BONUS


Sebenarnya Car Bonus yang dimaksudkan ialah bayaran tunai untuk membayar duit bulanan kereta sekiranya kita membeli kereta. Namun sekiranya kita tidak membeli apa2 kereta maka duit itu boleh digunakan untuk kegunaan lain. Bagaimana nak dapat bonus kereta ini? Bonus ini boleh diperolehi apabila kita layak dan telah melengkapi syarat jualan yang ditetapkan. Bestkan?


CONVENTION


Bagaimanakah yang dimaksudkan dengan PERCUTIAN PERCUMA?

Bagi mereka yang serius berbisness dan memastikan mereka layak mendapat pangkat minima Supervisor serta efektif setiap bulan, Shaklee akan memberikan point untuk percutian pula.
Percutian ada untuk dalam negara dan luar negara.

Sebagai contoh percutian percuma yang ditawarkan untuk tahun 2012 ialah Pulau Langkawi (dalam negara), manakala untuk luar negara pula ialah Umrah / London Paris.

Penginapan, pengangkutan dan makan disediakan dengan baik sekali dan bertaraf 5 bintang.


Bagaimana untuk memulakan perniagaan bersama Shaklee?

Anda boleh memilih pakej-pakej di bawah:
  • Membayar yuran RM75, ATAU
  • Membuat pembelian RM650 untuk keahlian percuma ATAU
  • Pembelian 2 botol Vivix ATAU
  • Pembelian 3 kotak Collagen Powder0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes